U bevindt zich hier: Schouwenburg Advocaten > Over Ons
+31 (0)593 54 09 09

Over Schouwenburg Advocaten

Schouwenburg Advocaten is een advocatenkantoor gevestigd in het arrondissement Assen, maar ook de arrondissementen Groningen, Zwolle en Leeuwarden vallen in ons werkgebied. Het kantoor bestaat sinds 1984. Veel van onze cliënten komen uit de regio Midden Drenthe, waaronder Beilen, Smilde en Westerbork, maar ook uit de gemeenten Westerveld en Hoogeveen.

Ons kantoor kenmerkt zich als laagdrempelig, klantvriendelijk en oplossingsgericht. Het kantoor is er zowel voor de betalende cliënt als voor diegene die is aangewezen op gefinancierde rechtsbijstand.


mw. mr. C.T. Schouwenburg

Karin Schouwenburg studeerde aan de RU Groningen (hoofdrichtingen privaatrecht en sociaal economisch recht). Na haar studie heeft zij gewerkt bij Moret Ernst & Young in Rotterdam en was vanaf 1990 tot 1999 advocaat bij Nauta Dutilh in Rotterdam op het terrein van het ondernemingsrecht. In 2004 is zij teruggekeerd in de advocatuur bij Pellinkhof & Visser Advocaten, de voorganger van Schouwenburg Advocaten.

Netwerken:
Lionsclub Beilen Marken Midden-Drenthe

karin@schouwenburgadvocaten.nl

mw. mr. H. Meijerink

Henriette Meijerink studeerde af aan de RU Groningen studierichting Nederlands Recht. Na werkzaam te zijn geweest bij ABN AMRO Verzekeringen is zij in 1999 beëdigd als advocaat en sindsdien als zodanig werkzaam. De rechtsgebieden waarin zij voornamelijk optreedt zijn asiel-en vreemdelingenrecht, personen en familierecht en psychiatrisch patiënten recht. Vanaf 2019 is zij als zelfstandig advocaat werkzaam bij Schouwenburg Advocaten.

meijerink@schouwenburgadvocaten.nl

NB: Al onze advocaten zijn zelfstandig optredende advocaten en contracteren op persoonlijke titel. De advocaten delen de faciliteiten van het kantoor en maken ook gebruik van de handelsnaam Schouwenburg Advocaten