U bevindt zich hier: Schouwenburg Advocaten > Over Ons
+31 (0)593 54 09 09

Over Schouwenburg Advocaten

Schouwenburg Advocaten is een advocatenkantoor gevestigd in het arrondissement Assen, maar ook de arrondissementen Groningen, Zwolle en Leeuwarden vallen in ons werkgebied. Het kantoor bestaat sinds 1984. Veel van onze cliënten komen uit de regio Midden Drenthe, waaronder Beilen, Smilde en Westerbork, maar ook uit de gemeenten Westerveld en Hoogeveen.

Ons kantoor kenmerkt zich als laagdrempelig, klantvriendelijk en oplossingsgericht. Het kantoor is er zowel voor de betalende cliënt als voor diegene die is aangewezen op gefinancierde rechtsbijstand.


mw. mr. C.T. Schouwenburg (1960)

Karin Schouwenburg studeerde aan de RU Groningen (hoofdrichtingen privaatrecht en sociaal economisch recht). Na haar studie heeft zij gewerkt bij Moret Ernst & Young in Rotterdam en was vanaf 1990 tot 1999 advocaat bij Nauta Dutilh in Rotterdam op het terrein van het ondernemingsrecht . In 2004 is zij teruggekeerd in de advocatuur bij Pellinkhof & Visser Advocaten, de voorganger van Schouwenburg Advocaten.

Netwerken:
Lionsclub Beilen Marken Midden-Drenthe

schouwenburg@schouwenburgadvocaten.nl

mw. mr. H.A. Jonker-van Dijk (1973)

Hanny Jonker studeerde in 1995 af aan de RU Groningen in de studierichting Nederlands recht met de aantekening advocatuur. Nadat zij begon als juridisch medewerker werd zij in 1998 beëdigd tot advocaat. Vanaf 2010 is zij werkzaam bij Schouwenburg advocaten, waar zij voornamelijk optreedt in strafzaken en familierechtzaken.

jonker@schouwenburgadvocaten.nl

mr. B.W. Zagers (1988)

Bart Zagers studeerde in 2012 af aan de RU Groningen in de studierichting Nederlands Recht, met de specialisatie Strafrecht en Criminologie. Na zijn afstuderen is hij eerst als juridisch medewerker werkzaam geweest bij Diepeveen & Van Es Advocaten en Mediators, in de rechtsgebieden civiel recht, arbeidsrecht en insolventierecht. Met ingang van 1 januari 2014 is hij werkzaam bij Schouwenburg Advocaten, waar hij is begonnen als jurist tot hij in 2016 werd beëdigd tot advocaat, waarbij hij voornamelijk werkzaam is op het gebied van arbeidsrecht, huurrecht, ondernemingsrecht, consumentenrecht en hippisch recht.

Nevenfuncties:
Secretaris Stichting Indoor Meppel, Hippisch Platform Drenthe

Netwerken:
Ondernemerskring Midden-Drenthe, De Jonge Balie Noord Nederland

zagers@schouwenburgadvocaten.nl