U bevindt zich hier: Schouwenburg Advocaten > Nieuws > Gratis Spreekuur bij Schouwenburg Advocaten
+31 (0)593 54 09 09

Gratis Spreekuur bij Schouwenburg Advocaten

Beilen - In de acht jaar dat Schouwenburg Advocaten in Beilen zit hebben Karin Schouwenburg en haar collega Hanny Jonker-Van Dijk heel wat juridische zaken onder ogen gehad en behandeld.

Karin Schouwenburg: ‘Het is heel divers wat er hier allemaal binnenkomt. Van echtscheidingen en erfenissen tot ruzie met de buren en incasso’s.’ De ervaring leert dat ondernemers ook met enige regelmaat geconfronteerd worden met juridische kwestie waar ze niet goed mee uit de voeten kunnen. Of geen geen tijd voor hebben, zegt Bart Zagers, de nieuwe bureaujurist met veel ervaring in het civiele/arbeidsrecht.

Mede daarom heeft Schouwenburg een gratis en algemeen spreekuur ingesteld op donderdag van 9.00 tot 11.00 uur met ingang van volgende week.

Bart Zagers: ‘Wij kunnen juridische kwesties bij ondernemers op een snelle en persoonlijke manier oppakken. Ondernemers hebben het druk met hun zaak en kunnen vaak dat juridische er niet bij hebben. Dat nemen wij uit handen. Snel en tegen een redelijk tarief. Het is echt niet zo dat bij ons de teller gelijk loopt. Daar komt bij dat als je er snel bij bent en ons in het voortraject inschakelt veel tijd, geld en ellende kan voorkomen.’

Karin Schouwenburg adviseert ondernemers om vrijblijvend langs te komen en kwesties niet te lang laten doormodderen: ‘Kom naar het spreekuur. Het verplicht je tot niets, maar het loont om iets in een vroeg stadium op te pakken.’

Schouwenburg Advocaten is gevestigd aan de Kampstraat 6 in Beilen.

Nieuwsberichten

Gratis Spreekuur Laat je echtscheiding goed regelen De juridische kanten van transitie

Afspraak maken

Een persoonlijke afspraak plannen? Een afspraak buiten kantooruren is ook mogelijk.

Maak een afspraak