Gratis Juridisch Spreekuur - Elke donderdag tussen 09:00 en 11:00.
+31 (0)593 54 09 09

Schouwenburg Advocaten

Schouwenburg Advocaten (en haar rechtsvoorgangers) is sinds 1984 het enige advocatenkantoor in Beilen. Naast Beilen en de rest van Midden-Drenthe, strekt ons werkgebied zich uit over het arrondissement Noord-Nederland, waaronder de provincies Drenthe, Groningen en Friesland vallen.

Schouwenburg advocaten is een laagdrempelig kantoor waar een ieder die geconfronteerd wordt met juridische geschillen zich geholpen voelt. Wij treden daarom op voor zowel zakelijke en betalende cliƫnten als voor cliƫnten die aangewezen zijn op gefinancierde rechtsbijstand.

Om zo klantvriendelijk, oplossingsgericht en laagdrempelig mogelijk te werken houden wij iedere donderdag van 9:00 uur tot 11:00 uur een gratis inloop spreekuur. Mensen kunnen zich, zonder afspraak vooraf, kosteloos en vrijblijvend laten informeren over een geschil waarmee ze onverwachts te maken hebben gekregen. Daarnaast stelt Schouwenburg advocaten, middels het gratis juridisch inloop spreekuur, mensen in staat om zich vroegtijdig te laten informeren, om op die manier een conflict te voorkomen.

Gratis Juridisch Spreekuur

Elke donderdag is er een gratis juridisch spreekuur. Kom gerust langs tussen 09:00 en 11:00.

Afspraak maken

Een persoonlijke afspraak plannen? Een afspraak buiten kantooruren is ook mogelijk.

Maak een afspraak